Urenregistratie vergelijken

Urenregistratie vergelijken 2017-09-30T12:59:39+00:00

Urenregistratie vergelijken en benieuwd hoe u dat het best aan kunt pakken? Sommige pakketten zijn bijna gratis, vooral wanneer u daar als ZZP’er gebruik van wilt maken. Dat betekent dat u nauwelijks kosten hoeft te maken, voor een pakket dat vervolgens grote voordelen te bieden heeft.

Urenregistratie software top 5

TIP: Wij raden u aan minimaal 3 urenregistratie app’s te proberen voor u een keuze maakt. Kies hieronder 3 uit.

string(48) "SSL certificate problem: certificate has expired" Invalid SWV authentication key

Voor een goede vergelijking is het uiteraard van belang om naar de prijs te kijken. Dat is echter niet het enige. Let er namelijk ook goed op dat het pakket het u eenvoudig maakt om de uren bij te houden. De urenregistratie voor ZZP’ers is om verschillende redenen van belang. Het biedt u de mogelijkheid om:

  • Zelf het overzicht te bewaren
  • Gewerkte uren bij de klant in rekening te brengen
  • De Belastingdienst te bewijzen dat u voldoet aan het urencriterium

Het is wat dat betreft verstandig om te investeren in een pakket of een app voor urenregistratie. Tenminste, als u dat bijna gratis kunt doen en het u bovendien zo min mogelijk tijd zal kosten. Met name dat tweede is interessant. Zorg er bij voorkeur voor dat u de uren gewoon in een app bij kunt houden. Dat betekent namelijk dat u dit ook onderweg of zelfs bij de klant op locatie kunt doen. U bent niet afhankelijk van een computer en een bepaald softwarepakket.

Urenregistratie: bijna gratis

Ondertussen is natuurlijk ook de prijs van belang op het moment dat u de pakketten voor urenregistratie wilt vergelijken. In een aantal gevallen kunt u de urenregistratie bijna gratis doen. Het hoeft u slechts een paar euro per maand te kosten, tot maximaal één of enkele tientjes. In ruil daarvoor kunt u gebruik maken van professionele software.

Tip: goede pakketten voor urenregistratie zijn geschikt voor ZZP’ers, net als voor het MKB. U kunt bijvoorbeeld de uren registreren van projectteams en verschillende rollen en rechten toewijzen. Op die manier is voor iedereen altijd goed duidelijk welke uren er zijn gewerkt.

Tip: los van een pakket voor alleen de urenregistratie kunt u ook de complete boekhoudpakketten vergelijken. De urenregistratie maakt daar vaak onderdeel van uit, ideaal voor ZZP’ers.

Verplichte urenregistratie voor ZZP’ers

De urenregistratie gratis doen of daar in ieder geval zo min mogelijk kosten voor maken als ZZP’er? We maken het u graag gemakkelijk, door de verschillende pakketten op een rij te zetten. Bekijk zowel de geavanceerde pakketten voor teams als de eenvoudige oplossingen, bijvoorbeeld in combinatie met een app voor uw smartphone (Android, iOS, Windows).

Uiteraard kunt u online de pakketten voor urenregistratie vergelijken. We zorgen ervoor dat u in ieder geval de prijzen eenvoudig op een rij kunt zetten, net als de andere belangrijke elementen. Bekijk dus ook de mogelijkheden om een app te gebruiken en onderweg de uren bij te houden.

Op die manier kunt u de urenregistratie vergelijken op basis van meer dan de prijs. Het is immers prettig als de software voor de registratie van uw uren (bijna) gratis is, mits u er ook handig mee kunt werken. Probeer vooral tijd te besparen met de software, zodat die een maximaal rendement zal opleveren.